Ison & Fille - Jag skrattar idag



Har jag något nyårslöfte? hmm..

Själv sitter man här och lyssnar på sugig musik, håller koll på klockan och väntar på att den ska bli 00:00 :)
Nyss har jag sätt 2 filmer för jag inte har haft något att göra så jag såg: The house bunny & i taket lyser stjärnorna. Älskar verkligen den sista filmen, den är så sorlig och bra :)
Jag tror att jag ska gå ut och bara glo på raketerna sen när dom har börjat. Det är så fint men det är säkert kallt ute :o men skit i de ;)
Har jag något nyårs löfte? hmm..

pimp your myspace

Gott nytt år.

Idag är det nyår och jag ska inte göra ett skit, bara sitta hemma och glo på raketer ikväll. Skulle varit med Ludwig men han ska fira med sina vänner ist.
Vi var hos grannarna igår och det var inte jätte roligt, vi åt middag och efterrätt och lite sånt. kom hem kl halv 12 så jag gick & la mig direkt :p
Så gott nytt år allihopa :)(L)


Ska strax in till grannarna & äta middag.

Idag har jag inte gjort någonting, bara suttit hemma.
Men ska in till grannarna och äta middag och lite sånt kl 18:00 som vi gör varje år XD haha.. det är inte så kul för jessica och tobbe ska vara hemma så jag kommer bara sitta o glo typ XD finns inget att göra :o men jag går ändå in :p
Men ska ta på mig några kläder och fixa mig :) puss (L)

Pink - fucking perfect


Fick min julklapp av Ludwig idag.

Har kommit hem från Ludwig och sitter här nu :)
Jag fick min julklapp och det var ett jätte fint armband med olika saker på och ett halsband där det står ett S på och en tavla där de står LOVE och en bild på oss i ramen :D Det var jätte fint och blev nöjd så tack :)(L)
Tror jag ska sätta på en film för jag har inte så mycket att göra just nu, puss (L)

Helt random.

Hahah Sarah har ett program man kan göra sånt :D och nu vet jag också hur man gör så TACK SARAH!! XD(L


myspace graphic

I LOVE YOU, MAN!

Har nyss kollat på filmen I LOVE YOU, MAN som jag köpte innan :) den var faktiskt jätte bra (Y)
Nu sitter jag och gör inte så mycket, typ snackar med Sarah på msn om att vi knarkar musik :D hahah..
Imorgon ska jag nog åka hem till Ludwig, har inte varit hos han på ett tag nu och ska få min julklapp av han som jag inte har fått än och han ska få hans.
hmm.. nu ska jag kolla lite på andras bloggar sen ska jag, inte göra något XD
Puss (L)

Kommit hem från Ystad.

Har kommit hem från Ystad och har handlat lite men inga kläder :o hittade absolut inget så får väl åka till Malmö och leta någon dag för där finns mera :)
Jag hade med mig rätt mycket pengar men allting försvann nästan för jag köpte en jacka! :o haha det var Nike så den var rätt dyr men jävligt snygg :D älskar såna jackor (L)
Lite bilder på det jag köpt.

Man ser inte så tydligt men det får duga.
Men köpt på intersport


Köpt på H&M


Köpt på H&M


Köpt på guldfynd



Köpt på guldfynd


Köpt på guldfynd


Köpt på Åhlens, den kostar 178 kr men det var rea så den kostade 88 kr



3 filmer från hemmakväll. 3 för 100 kr

Imorgon blir det att shoppa i Ystad.

Hejhoppsan.
Idag skulle jag igentligen vara med Ludwig men det blev inte så.
Så istället får jag sitta hemma och inte göra något. men imorgon ska jag till Ystad med mamma, syrran och hennes kille. ska handla lite mera grejor än vad jag gjorde igår :) älskar att shoppa (L)

Handlade lite grejor.

Har kommit hem från allt nu :)
vaknade 10, gick & duchade direkt sen åt jag frukost och gjorde vi klar. Vi åkte till Malmö för att hälsa på min mormor men vi körde in till Jägersro först så jag handlade lite fast det inte var planerat :p hihi kan inte låta bli :D Jag handlade: Rosa nattlinne, Hello kitty tofflor, svarta thigts, ansikts ögonbindel, ansiktsmask. Sen när det var klart så åkte vi till mormor och fikade med lite kakor sen körde vi till örsjö kyrka för jag skulle sjunga, det gick bra :)
Och nu är jag hemma :) Lite bilder på vad jag köpte.








Har inte skrivit sen torsdags.

har inte skrivit sen torsdags :o
Igår var det julafton och jag fick inte så mycket för vi firade jul ensamma, inte alls kul! jaja.. jag fick iaf: Sims 3 kvällsnöjen, en tröja, presentkort och ett armband :)
Och idag har jag inte gjort så mycket, skulle igentligen varit med Ludwig idag men det blev inte så för det blåser så mycket ute och det är så kallat men vi ska vara på måndag så ska ge hans julklapp då :)
Har inte suttit vid datan på 2 hela dagar! :O sjukt XD men hade ingen lust igår för det var julafton och så och idag har jag bara slappat :p hihi.. men iaf så är det jullov och det är riktigt skönt! (L)

Bild sen igår på min hund

En blatte ringer mig.

HAHAHAH så jävla kul! XD
Jag har en annan mobil med ett annat nummer som jag hade när jag tappade min mobil. så ringde nyss en blatte och sa: Hallå vem är det? har du tagit min systers mobil? Jag ska ringa polisen och ta reda på vem du är. haha vafan XD vet inte hur han har fått tag på mtt nummer och innan var det en stockholmare som höll på att ringa O.o
hahah nu ringde han igen XD nu pratade han engelska men hörde inte vad han sa men hörde bara motherfucker XD sjukt O.o han kommer säkert aldrig sluta ringa :s

Julafton imorgon.

Hej hoppsan!
Har nyss ätit middag och det blev kyckling & pommes :D svin gott! :)
Imorgon är det julafton och det kommer bli den tråkigaste någonsin! Vi ska vara hemma och ingen kommer hit pga vädret! kommer bara sitta och glo :s och få julklappar och äta mat. jäätte kul -.-
Men iaf.. på fredag nästa vecka är det nyår och ett nytt år börjar :) Undra hur det året blir?
Nu ska jag inte göra så mycket, får väl sätta på en film eller något. Puss (L)

Förra året på julafton. Blond & allt

Lyssnar på jullåtar.

Sitter nu och lyssnar på jullåtar som är helt ok men inte jätte bra XD hahah hatar dom som sjunger XD vi har sån världs gammal skiva så det blir JÄTTE vackert :D O.o haha men iaf.. :p
Har bara slappat sen jag kom hem från skolan :) Imorgon ska jag sjunga med kören för gamlingar XD haha kul. fast får se om det blir av för det ska bli snö storm imorgon :o annars ska jag inte göra så mycket :)
Puss (L)

Ska få lite över 2000 kr!

Har kommit hem och sitter nu och äter en som heter Danette med choklad och grädde i XD åt alltid sån när jag var liten :p
När jag kom till skolan så handlade jag & Elin först på coop lite godis och läsk. Sen gick vi tillbaka till klassrummet och körde en frågetävling som hela skolan gjorde XD Min klass och Ludwigs klass och någon i 6 an låg lika så vissa i klasserna fick göra en speciell fråga och den som klara den vann, det var typ: hur många kvadrat kilometer är Sverige? asså hur ska man veta de? :s Dom i Ludwigs klass kunde frågan för dom hade hållt på med de i klassen länge så konstigt att dom vann XD
Sen spelade dom i klassen wii och körde guitar hero och sen sjöng sing star och lite sånt :p och vi åt godis :D
Vi gick och åt risgrynsgröt och sen fick vi våra betyg :) Jag fick 4 IG fast trodde att jag skulle få fler XD Jag fick IG i idrott, Kemi, matte och tyska. Jag fick VG i bild och G i alla andra ämnen :) rätt så bra ändå :D Mamma har ju lovat mig att ge mig pengar för varje G får jag 200 kr så det blir lite över 2000 kr jag ska få :) HAPPY! (L)

Jullov imorgon.

Har kommit ut från duschen och sitter nu & dricker oboy som jag älskar! :D
Idag har det bara varit en chill dag för slapp skolan men hoppas jag kommer till skolan imorgon :o Vi ska sitta i klassrummet i 3 timmar och spela spel & typ sjunga sing star och sånt kul + vi ska ha med oss godis eller vad vi vill men har glömt att köpa eller hade glömt det överhuvudtaget så en i min klass påminde mig, tack Nicole :p sen vid typ 12 får vi våra betyg och äter såklart sen slutar jag :)
Sen är det jullov som kommer vara jätte skönt såklart :D (L)


Slipper skolan.

Godmorgon :)
Slipper skolan idag för bussen kom inte för det har snöat i natt :D
Så idag får jag vara ensam hemma för mamma ska till Ystad och handla så vet inte vad jag ska göra xD & jag som hade lockat mitt hår och fixat mig idag så kommer inte bussen XD haha. får göra det imorgon igen kanske för då är det avslutning och då måste jag komma :o
Puss (L)

Ingen vanlig lektion idag.

Har nyss kollat tv och sitter här nu för jag inte har något att göra :o
Idag är det måndag och det vanliga har hänt fast jag slapp idrott och har inte gjort något normalt på någon lektion XD först ingen idrott, sen sjöng vi bara jullåtar på musiken, spelade time-out på matten, på tyskan lekte vi lek och på engelskan gjorde vi korsord och sånt om julen XD haha rätt kul ändå :D Ska bara ha vanliga lektioner imorgon också sen på onsdag är det avslutning :) puss (L)

5 dagar kvar till julafton.

Jag sitter nu i skolan och vid datan för jag slapp gympan som jag skulle haft :o haha vet inte varför jag slapp den men han bara sa att den blev inställd :p
Så sitter här med Elin, Marie & Emma och nördar fb och bloggra såklart ;)
5 dagar kvra tills julafton! :) (L)

Brun utan sol.

Idag har jag inte gjort ett skit! :o svin tråkigt.
Imorgon är det måndag och såklart så ska vi ha vanliga lektioner till tisdag sen på onsdag är det jullov äntligen.
Sitter nu och lyssnar på musik och gör inte så mycket.
Haha igår när jag var i Malmö så testade jag brun utan sol för där var såna tester i tubar, det hände ingenting och trodde det skulle vara så men idag kom resultatet XD haha helt brun och fläckig på båda mina händer XD den ena handen är mörkare än den andra för den andra var till ansiktet XD haha tur att jag inte tog det någon annanstans än händerna för då hade det inte varit så kul :p sitter säkert i några veckor :)

Syns tydligare på riktigt.

Fick se Robin idag.

haha .. nu är jag ÄNTLIGEN hemma XD
Ska berätta min dag. Vi åkte till Rydsgård till tåget som skulle komma 10:14 men det blev sent till kl 10:25 -.- väldigt drygt, vi kom till Malmö och gick i några affärer till kl var 13:45 så skulle Robin uppträda och det gjorde hon :) sjukt bra var hon! hon uppträdde i typ en glas bur för dom hade radio där så hon var där inne men det var högtalare så man hörde henne :) rätt mycket folk och stod i mitten typ av alla och alla var så jävla långa så kunde bara se henne ibland XD och det coola var att det var direkt sändning i tv på kanal 2 så vet inte om jag kom med :D lite kul ;p
Sen gick vi i affärer lite till, och när vi var klara så gick vi mot tåget, vi skulle ta tåget 15:10 igentligen men de tåget som skulle gå 14:10 var försenat och var försenat till 14:50 så vi hoppade på det men det körde inte :o vi stod där i typ en halvtimme och sen sa dom att tåget inte skulle gå alls, vi hoppade av och skulle gå till bussen men hade ingen aning vart den skulle gå för dom har ändrat om allt där XD Vi följde efter några andra som skulle till Ystad och väntade på bussen kanske en halvtimme men det kom ingen. Sen ropar dom att ett tåg skulle gå mot Ystad :s så ja vi fick springa tillbaka och hoppa på exakt samma tåg som innan och fick sitta där i typ 3 kvart eller något sen gick tåget. Asså hata skånetrafiken seriöst! :s sjukt jobbig dag men fick lite handlat så lägger in bilder på det imorgon :) puss (L)

Glasburen hon uppträdde i


Robin är hon vithåriga i glasburen med grön jacka




Skärmen som visas på tv

Godmorgon.

Godmorgon!
Nu sitter jag vid bordet och tänkte jag kunde blogga lite innan jag ska fixa mig :)
Vi ska åka med tåget 10:15 redan för mamma och pappa ska till Ystad så vi kan bara åka då, för vi kommer inte till tåget annars :o
Jag duschade direkt när jag hade vaknat och sen åt och jag fönade mitt hår för det ska torka snabbare. :p nu ska jag bara fixa mig sen kör vi :) puss (L)

Andreas Carlsson - All i need is you.


Ska se Robin imorgon.

Har nyss ätit middag och sitter här nu :D
jag är glad! :D imorgon ska jag se Robin uppträda i MALMÖ! med syster :D jag älskar hennes låtar och hon är jätte känd :) måste fotta och lägga upp här :]
Var bara det jag skulle säga :)(L)


Nu är det 1 vecka till julafton.

God eftermiddag alla :)
Just nu lyssnar jag på musik och jessica sitter brevid mig & pratar XD
Idag slutade jag 11:40 och mamma och pappa skulle handla så jag åkte med dom hem sen gjorde jag rispuffar med choklad :D skit gott!
Så skönt med fredag :) ska inte göra något idag bara ta det lugnt som vanligt :p
Nu är det 1 vecka till julafton! :) puss (L)

Bild vi tog idag.

Min hund.

Min hund låg lite konstigt imorse innan jag skulle gå till bussen! :D XD


Det är snöstorm.

heejhej :)
Det är snöstorm nu så fick sluta tidigt idag! :D kl 12 gick alla bussar hem så sitter här helt nöjd & glad :) hoppas det inte blir någon skolan imorgon iheller, fast det tror jag inte :D *happy* :)
Just nu lyssnar jag på lite musik och gör inte så mycket men det är skönt de med :)
Puss (L)

Kom nyss hem.

kom nyss hem :)
Idag var jag i skolan och gjorde inte ett skit XD som vanligt då :p
hoppas att jag slipper skolan imorgon, blir så jävla glad då :o orkar inte ens åka till skolan.
Efter skolan kom jag hem och efter 1 timme typ åkte jag & sjöng i en kör som jag inte har varit på sen första gången och det typ i augusti eller september :D haha XD
Nu ska jag träna lite på NO provet som jag har tills imorgon och får se om jag får göra det imorgon :) puss (L)

Sitter i skolan med Elin.

Sitter i skolan med Elin och nördar data :) haha.. på bussen kommer jag och Elin på att vi har sovmorgon men inget kunde göras så vi sitter här istället :p
Idag är det onsdag och inget händer idag men har prov till imorgon i NO eller omprov för jag hade inte tränat på det sist XD och undrar hur jag ska kunna träna tills imorgon för jag har ingen kemi bok inget papper om det :s + det ska bli snöstorm imorgon så kanske slipper skolan om jag har tur :o eller så kommer vi få bli hämtade fortare :)
Nu ska jag snacka med min kusin på fb för jag såg nyss att han är inne :D XD

Ser konstig ut.

Har ätit middag och innan det gjorde jag pannkakor :D älskar verkligen pannkakor XD gjorde inte de innan men har blivit beroende nu :p
Har inte läxa tills imorgon så det är skönt :)
Idag gjorde jag något jag inte gjort förr i skolan :D hih.. jag lockade mitt hår i morse :) jag hade bara 1 kvart på mig så det blev inte noga men hann iallafall :) + jag tog lite mascara idag som jag inte brukar ha för jag har slutat med det :) och min tomteluva! :D(L)

Ser konstig ut men iaf. XD

har färgat håret.

Har färgat håret idag och det blev bra så har ingen utväxt längre + det är mörkare :D
nu ska jag ta en pizza som min syster gjort XD ingen aning vad det är :p & ska kolla på Paradise hotel! :D XD (L)

Lucia idag.

Har nyss kommit hem från skolan och allt gick bra idag! :D
Det var lucia idag och det var helt ok men dom gör samma sak varje år så det blir lite tråkigt :o
Vi överraskade vår ena lärare också :D haha så kul det var XD hon bara gick in i klassrummet som helt vanligt och märkte inget först fast vi satt o skrattade :p men hon blev jätte glad :) På måndag nästa vecka ska vi få äta varsin kaka till för det blev över :D hihi..
Jag har igentligen SO omprov imorgon om religoner men det vill inte jag O.o mn lärare kommer dampa o jag har den strängaste läraren i det XD haha (Y) men ajja, IG i SO, skit samma.
Efter skolan innan bussen kom så hade jag ingen engelska så jag sprang runt hela skolan och lite i skurup med Sarah för att leta efter en person XD haha men nä vi hittade inte han, det var svinkallt när vi var ute :O
Puss (L)


Lucia imorgon-

Har nyss duschat och innan det var jag hos Elin :) Vi bakade och det blev bra & gott :p hihi.. Imorogn ska vi in i klassrummet och fixa allt :D så snälla vi e :)
Nu sitter jag här och dricka oboy och ser på tv ;D
Imorgon är det måndag men inte bara det :o det är lucia dagen :D Fanny i min klass ska vara lucia för vår skola :)


Kärleksmums.

Sitter här och gör inte så mycket :) har nyss skrivit en sak till min lärare som mamma hjälpte mig med för den skulle varit inne på månder sen XD men e lite seg ibland :p
väntar på att jag ska käka middag för jag är lite hungrig sen när jag ätit ska jag till Elin :) vi ska baka kaka tills imorgon :D sån kärleksmums tror jag dom heter :p vet inte om jag har ätit såna förr :o
Snön börjar försvinna eller iaf bli mindre, de regnade igår tror jag och jätte mycket har försvunnit :o snart är det jul och då måste det vara snö annars känns det inte som jul :(
hmm.. nu ska jag fortsätta göra det jag gör :) puss(L)


Fixa ihop lite saker till en lärare.

Vi ska inte klä ut oss som tomtar idag så det blir en annan dag väl :o
just nu sitter jag här & lyssnar på en mycket bra låt :)
Har inte gjort ett skit idag och tror inte att det blir så imorgon iheller :)
Nästa fredag ska vissa i klassen eller dom som vill, vara hemma hos en kille i min klass och äta middag & göra något? men vet inte vad :o jag har inte bestämt mig om jag ska dit :p men det hade varit kul :) Jag & Elin vet inte än, men hade nog velat så kanske gör de :) Ska få mera information på måndag om det :D hihi på måndag ska jag och några kompisar fixa ihop lite saker till en av våra lärare :) hon är JÄTTE snäll och en jätte bra lärare så vi ska köpa blommor och baka & göra en planch där det ska stå saker, det är vår sista eller näst sista lektion med henne då och vi vill ha lite kul då.
Puss(L)


Jag och Elin ska klä ut oss som tomtar.

Sitter nu och kollar på tv men det finns inget roligt att kolla på :(
Innan gjorde jag & Jessica en smoothie med allt möjligt i XD nä men lite olika frukt Det blev inte gott :o så vi slängde hela :D
Ikväll ska nog jag och Elin klä ut oss som tomtar och gå runt här till alla småungar och gamlingar XD haha kul! :p
Mina föräldrar har varit i Malmö och handlat några timmar nu men kom nyss hem så ska gå och kolla vad dom har köpt sen ska jag fortsätta kolla tv :) puss (L)

Idol idag för sista gången.

Har nyss ätit kyckling :D och innan det var jag hos Ludwig men nu är jag hemma :)
Om 1 timme börjar idol och det är sista idol!! :O mellan Jay och Minnah, jag vet att Jay vinner men hoppas på Minnah :)
Sitter nu och väntar på att en video ska laddas klart så jag kan lägga upp den på fb, den är lång så det tar lång tid XD haha det är på när Elin matar Marie när vi äter i skolan XD konstiga dom e :O
Ska strax oxå ta lite godis & coca ;) när jag har smält maten i magen XD haha puss (L)

idol_logo_oval_rgb

Sitter i skolan.

Nu sitter jag i skolan och har håltimme men börjar strax :)
Nicole sitter brevid mig och kollar vad jag skriver och är glad att se mig live :D Elin & Monali sitter och skriker men vet inte om vad :)
Nu ska jag stänga av datan för jag börjar strax :D puss (L)

Bilder från gårdagen.

Haha lite bilder från igår ;)









HAHAHAH marie! XD


mums?












Idag hade jag prov i NO.

Har kommit hem från skolan & ska skriva ner allt jag ska träna på tills imorgon, har gjort lite men har lite kvar, jag har svenska omprov imorgon, eller inte allt men liten del som jag inte kunde XD
Jag satt mig här nyss för att ta en paus och för att kunna skriva här! :)
Idag hade jag prov i NO och jag hade inte tränat :o meen näää jag var tvungen att göra det ändå :s störd lärare.. Jag har ingen kemi bok att läsa i och jag var inte i skolan i förrigår så kunde inte fått lapp om de :s det blir IG på provet men tror att jag får G i ämnet som slutbetyg för jag har fått G i alla mina andra prov och VG i något.
Ska ta något att dricka sen ska jag fortsätta att skriva om svenskan! :) puss (L)

Min dag idag.

Har duschat & använt ansiksmask som jag köpte idag :)
Var i Ystad idag med Elin & Marie & vi handlade lite skit ;D haha nej inte skit men saker ;P Dom handlade julklappar och jag handlade julklapp till Ludwig. Iallafall så började vi med att efter skolan gick vi ner till tåget & såg att det inte gick den tiden vi trodde, så vi gick till ett kafée och Elin & Marie köpte en muffins som jag fick äta upp på tåget för dom inte orkade O.o XD
Sen gick vi tillbaka till tåget och väntade på det, så kommer en transa :o haha en kille som var en tjej XD pratade exakt som en kille och hon "han" sa typ: Jag har inte varit singel på 10 år. vi bara skrattade XD hahaha.. så jävla kul! ajja, vi hoppade på tåget och vi satt oss i en tyst kupeé för där inte fanns någon annan plats, vi pratade för mycket så en tjej sa till oss XD haha så vi gick ut där ifrån och ställde oss där ute, sen gick vi igen om tåget och ställde oss någon annan stans XD Vi kom till Ystad och gick in i olika affärer, jag handlade till Ludwig och sen gick vi till tåget typ och tog bussen där ifrån till ÖB & Rusta & MC :D Först blev det Rusta och jag handlade: 2 ansiksmask, tomeluva och chokladkallender :) Sen gick vi in till ÖB & där handlade Elin & Marie sen blev det MC och där handlade jag 2 cheesburgare, 1 mellan läsk och liten pommes, Elin & Marie tog 4 cheesburgare, stor läsk och stor pommes, hahah kräng och sen glass efter det XD shiit :o
När vi var klara där så skulle vi tillbax till bussen och vi kom i rätt tid :o annars hade vi missat den och vi hade fått gå till tåget för det var den sista bussen som skulle gå XD haha. Sen tog vi tåget hem och flyttade oss överallt från plats till plats igen XD och nu e jag hemma! :D
Rolig dag ändå :) Har fotat men inte fått inte det på datan men fixar det förmodligen imorgon. :) Puss(L)

Nu ska jag kolla tv.

Har duschat och satt på lösnaglar. :)
Nu ska jag kolla tv :D


Någon mystisk person ringer mig hela tiden från Stockholm

har inte gjort ett piss idag :O jo jag gjorde pannkakor innan och dom blev bra & goda :D
Nu ska jag strax äta middag sen ska jag nog bara kolla tv mest. :)
Imorgon blir det Ystad efter skolan så det ska bli kul!

Någon mystisk person ringer mig hela tiden från Stockholm :s

Blev ingen skola idag.

Blev ingen skola idag :o :D Vi väntade 20 min och bussen kom inte :) skönt för jag verkligen hatar tisdagar, har absolut INGEN rast idag O.o
Så nu sitter jag här & gör inte mycket :o Typ ingen e inne någon stans O.o konstigt! XD
Min mamma vägrar jobba så hon var hemma igår och idag med. jobbigt :O jag vill va ensam hemma XD
Nu ska jag fortsätta kolla runt sen ska jag nog göra pannkakor :)(L)

Ändrad dag.

Ändrad dag.
Vi åker inte till Ystad imorgon :( det blir onsdag istället för att vissa inte kunde och inte hade pengar. lite trist faktiskt :o
jaja nu sitter jag & lyssnar på Cascada :o alltså jul låtar ;p

Helt ok!

Samtal mellan Elin & Tomas.

Har kommit ut från duschen & lyssnar på musik nu :)
Juste! :o jag fick min mobil imorse :D hihi den var död såklart O.o har varit utan den i snart 2 veckor men nu lever den :) direkt när jag kom hem så satt jag den på laddning! :D hahha när vi skulle åka hem så skulle Elin upp till Solberga för att passa barn så sa Elin & vår busschaufför såhär:

Elin: Kan du köra mig upp till Solberga?
Tomas (busschauffören): Ja det kan jag väl. Haha då får du gå upp idag Vera (Elins lillasyster)
Vera: Det får Sofia med.
Tomas: Ja men hon är överlycklig ändå för hon fick sin mobil.

Stämmer! :D(L)

Det är så att vi ska igentligen bli släppta en bit bort från där vi bor, men han kör alltid upp oss för han är så snäll :D men så blev det inte idag XD

Till Ystad imorgon.

har kommit hem från skolan & det är skönt :)
Nu sitter jag här & lyssnar på lite musik & ska strax äta middag! :D
Imorgon är det tisdag och då ska jag och några andra "ingen aning vem" till Ystad efter skolan och jag ska handla julklapp till Ludwig. Måste hitta något för sen är det försent så tar det första bästa XD nä men jag har ingen aning vad. Inte bara jag som har problem, mina 3 andra kompisar oxå XD
Har ingen läxa till imorgon så det är skit bra! :) Nu ska jag fortsätta göra det jag gör. ;) puss (L)

Känns som ett helt sommarlov.

Har nyss ätit pizza så är dö mätt! :o
Ska strax skriva ut om Pink som jag har skrivit om till musiken men det kommer inte bli godkänt för har bara gjort det slarvigt ;p men iaf..
Imorgon är det skola och det känns som det har gått ett helt sommarlov sen man var i skolan! :O XD haha.. bara för jag var 1 dag i skolan förra veckan :D
Nu ska jag fortsätta dricka min Coca & sitta här :) (L)

Love!

Heej alla! ;D

Heej alla! ;D
Har absolut ingenting att göra idag så det blir att sitta hemma men det snöar ute idag igen men tror bussarna kommer imorgon :)
Min syster ska gå till kyrkan idag och få pengar för att hon går i skolan och bor här ;p Det var en rik man som bodde här och ägde den kyrkan för typ 10000 år sedan XD och sen dog han och dom ungdomar som bor här får pengar när man är 16 till 18 år så nästa år får jag också pengar! :D Det bryrs på hur många som går dit, om det bara är typ 1 eller 2 personer så får man rätt mycket. Nu är det 3 st tror jag så dom får typ 3000 kr. alltid något! :D(L)

Är hemma nu från Malmö.

Nu är jag hemma och sitter & äter kina mat XD
Jag hade kul idag men handlade inget, eller jo mat på "donken" som Nicole säger XD haha jag fick med mig en ballong hem som jag fick av Kevin för hon som delade ut vägrade ge mig en :O
Vi träffade också Nicoles kompisar :) Har bara träffat en av dom innan och det var Anna XD hihi jag fick en kram av en tjej som hette Moa fast jag inte kände henne ;p Vissa var från Stockholm, vellinge, simrishamn och något med k XD haha.. Jag och Monali sprang runt i cirklar på Triangeln och letade efter affärer XD hahah det var kul men fick ont i benen ;p
Nu ska jag äta upp sen vet jag inte vad jag ska göra :) men detta måste göras om! (L)

Ändrade planer.

Ändrade planer.
Min mamma har kommit hem nu & ska istället följa med Nicole och Monali & Kevin till Malmö för att shoppa och träffa Nicoles vänner :) ska bli skoj!
Nu ska jag fortsätta platta mitt hår för jag ska strax åka. Vet inte när jag kommer hem men får se :) Puss (L)

Blir inte Ystad idag.

Har nyss duschat & vet inte om det blir Ystad idag för affärerna stänger kl: 15:00 och vi kan inte komma till Rydsgård så det blir inget idag :( jaha vad ska man göra idag då? absolut ingenting.
Får väl åka in en annan dag och handla.
(L)

Sitter nu & kollar på Idol på datan.

Sitter nu & kollar på Idol på datan genom en tv XD elr något, haha jag vet inte :)
Hejar på Minnah & Olle ;D
Imorgon ska det bli kul :) hoppas jag hittar någon julklapp :o men det gör jag nog :)
Ska nog lägga mig tidigt idag :) inte vet jag varför men är lite trött (a) hihi..
Puss (L)

Hejsan ;D

Hejsan! ;p
Har inget att göra :( Mamma har inte kommit hem än så det blir ingen middag från hon kommer -.- jobbigt!
Nu sitter jag här & har döö tråkigt ;p haha kul jag menar XD
Imorgon blir det bara jag & Elin som drar till Ystad :) Pappa kunde inte ta ut pengar till mig så får ta hans pengar och det är typ bara 400 kr :O får försöka överleva med det.
Nu ska jag nog sätta mig vid tvn eller något annat. puss (L)

Imorgon blir det Ystad.

Har nyss ätit våfflor som syrran har gjort ;p gott!
Blir ingen skola idag iheller pga snön. Ville till skolan idag faktiskt för jag vill ha min mobil och skulle varit med älskling efter skolan :(
Imorgon ska jag, Elin & Monali och kanske någon mer till Ystad förmodligen, vi ska handla julklappar & sitta på Max som senast såklart :D kul!
Puss (L)

Pink - Raise your glass.

Har precis kommit ut ur duschen & lyssnar på musik.
Har inte så mycket att göra nu men ska nog ta något att käka för har inte käkat på ett tag.
Imorgon kommer jag förmodligen till skolan så ska kanske vara med Ludwig om det inte snöar & så :)
Får väl skriva mitt musik arbete klart i helgen som jag gjorde för länge sen men blev inte glad XD Har valt Pink att skriva om och ska visa upp lite musik med henne & här är en av hennes nya! :)(L)


Älska snö när inte bussarna kommer (L)

Jahopp bussen inställd idag igen XD haha vad händer idag då? absolut ingenting :o Har bara gått i skolan en dag denna vecka och det är rätt skönt :) men förmodligen kommer bussen imorgon för det ska nog inte snöa + jag vill till skolan imorgon för jag vill ha min mobil fast jag har en annan och måste lämna in arbetet jag gjorde igår.
Just nu snöar det sjukt mycket :s man ser knappt ut det bara öser ner! XD hahha..
Skulle haft matte prov idag men det blev ju inte så det är bra (Y) haha igentligen skulle jag haft det i måndags men blev inte alls i veckan :D
Älska snö när inte bussarna kommer :] (L)

LOVE!

Har nyss kommit ut från duschen & funderar på om bussen verkligen kommer komma imorgon :o tror verkligen inte de ;p det snöar tillochmed nu :) LOVE! (L)
Det är skönt att slippa skolan men det finns inte så mycket att göra här hemma :o hmm.. när man var liten kunde man bara ta pulkan & gå ut och leka, det känns som man är lite för stor för det nu..?

Saknar dig.. (L)

Blir ingen skola från nästa vecka förmodligen.

Idag har jag inte gjort ett piss, lite drygt faktiskt. Eller jo mamma har hjälpt mig med att skriva en sak på datan som jag ska lämna in sen till min lärare ;p förmodligen inte denna veckan för kommer kanske inte till skolan från nästa :D (Y) Ska ju snöa som fan imorgon och fredag så det är skönt :)
Nu ska jag sitta lite här & sen sätta mig vid tvn ;) puss (L)

Bussen blev inställd idag.

Sitter nu hemma och funderar på vad jag ska göra idag för min buss är inställd :) Nu är jag glad och bryr mig inte om min mobil för nu har jag min systers gamla mobil & har satt i det simkoret jag beställde och har laddat på pengar så smsar med min älskling så jag är glad! :D *happyface* :)
Undra varför bussen blev inställd idag? :o tror det är för det ska komma mycket snö idag hela dagen så det är nog därför men det är bra :)
Nu är det bara jag och min systers kille här hemma för mamma & jessica åkte nyss XD haha.. Senare ska jag göra pannkakor till han & mig ;p
puss (L)

RSS 2.0