Paramore - The only exception


Teckningar från sötnosar!

Tisdag idag och ska strax hoppa in i duschen, har lekt lite med Gibson nu hihi :D
Slutade redan 11 idag för jag och Elin skulle till skolan i Rydsgård så vi gick dit på lunchen och mailade vår lärare som vi hade sista lektionen med att vi inte kom tillbaka. Jag läste lite för dom om hundar och ställde frågor sen ritade dom hundar och massa teckningar till mig xD hade hela väskan full med teckningar när jag skulle hem :p men för söta var dom :)


















Lucia

Kom nyss hem från lucian i skurup :)
Vi åkte till preem och då kom dom gamla bilarna en efter en, as snygga var dom verkligen :) Vi satte oss i bilarna och fick vänta i dom i ungefär 10 min, det var tak som tur var så vi frös inte heller xD Sen när vi körde så åkte vi väldigt sakta för alla runt om skulle se oss och så den första bilen hade högtalare och så kom det musik och en gubbe som snackade xd när vi var framme så gick vi ut ur bilarna och då glodde verkligen alla på oss, man kände sig lite utstirrad :p vi ställde oss och sen började vi sjunga och gick upp på en lastbil som tur var så blåste det inte där inne. Lucian blev krönt och så sjöng vi 3 låtar och fick en ros var.  När vi var klara så sjöng vi lucia låten och gick tillbaka till bilarna, hoppade in och åkte tillbaka dit vi var först. Det var rätt mycket folk som var där men inte så hemskt som jag trodde, man blev lite nervös i början :)

Alla hade rött band förutom jag bara för jag är så annorlunda :)


Lucia linnet på


Jag 3 a från höger till vänster xD





Krönktes





Lucia idag

Söndag idag och har nyss duschat :)  fyfan vilken väder att gå luciatåg i xD inte det minsta kul! vi ska åka i bilar utan tak också :O kommer vara hemskt!
Just nu övar jag lite på en låt vi ska sjunga ;) det kommer säkert gå jätte bra fast vi inte övat alls mycket och vi vet inte hur vi ska gå eller något xD hmm.. ? jaja vi får se! :)

Rihanna - You da one


Uppträder imorgon

Idag har jag inte gjort så mycket, kollade nyss på en film :)
Imorgon ska vi uppträda första gången på lucian och det blev madeleine som blev lucia, hoppades på henne eller lina andersson så det blev bra :) Vi kommer se ut som runda nallebjörnar xd vi ska ha as stora jackor på oss som väger ton och är bara ull allt xD skit snyggt (Y) och sen ska vi åka gamla bilar ;) grrr..
Nu ska jag lyssna på lite musik i allafall :D puss (L)

Fredag

Fredag idag så skönt.
Kollar nu på idol fast det är sån lång paus så halvsomnade lite i soffan för jag är as trött. Åkte direkt till skurup efter skolan och slutade 2 idag så jag och Elin luffade runt i Skurup och handlade chokela :d sen gick vi till gummifabriken och blev skrämd av en läskig gubbe, han lät som en rottweiler och sen bara: oj de var inte meningen, när han hade stannat så sa han så: förlåt för att jag skrämde er, sen kom han inte in i sitt hus xD hahaha.. på gummifabriken skulle vi öva lucia, det gick jätte bra idag :) på söndag är det kröning i skurup på gågatan!
Helt weird, en kille som går i 2 an började sjunga för mig innan idag? xD jag bara: wtf? minns inte vad han sjöng men det var någon reklam som gått på tv tror jag för jag kände igen den, jag och Elin satt i fönstret så kom han upp från trappan så började han bara sjunga helt random och typ sträckte ut armen? sen gick han vidare xD hel sjukt..



Lukasz smyg fotade mig såg jag så var tvungen att fota han med fast jag sa till han :D fick en kram av han igår, haha han är för rolig :')




Lucia ikväll

Torsdag idag och är redan hemma för vi slapp 2 lektioner idag och vi hade Engelska prov så vi fick gå efter det :)
Efter skolan köpte jag, Elin och Alice thai box som vi åt sen på skolan, efter det gick jag och Elin till tåget.
Ska träna lucia ikväll som är tråkigt xd men måste ;) nu ska jag slänga ut Gibson för han bara skäller på mig xD hihii.. puss (L)

onsdag

Onsdag idag och ska snart hoppa in i duschen.
Idag gjorde vi lite konstiga saker på gympan, vi skulle vara 2 och 2 & då göra saker tsm som läraren sa, typ sitta rygg mot rygg och gå upp o ner, hålla varandra i händerna och gå ut på sidan, en var att man skulle stå på den andras ben och sen sträcka ut sig och hålla med hand, jag och Elin klarade det skit bra :D fast hon kunde inte stå på mig för jag är för svag xD haha :D
Imorgon ska vi träna lucia efter skolan igen, blir väl ta tåget kvart i 7 mot skurup som förra veckan.
Men får hoppa in i duschen nu så det blir av. Har Engelska prov imorgon, oops! :D puss (L)

1 månad kvar sen jullov

Har inte så mycket att skriva just nu mer än att det är tisdag, fick skjuts imorse till tåget, Elins missade tåget så vi väntade på nästa i bara en halvtimme :) slutade vid 1 idag men egentligen skulle jag slutat 3 tror jag men min lärare var i london med några elever så vi slapp lektion :) Jag och Elin gick upp till Rydsgård skolan för vi skulle snacka med rektorn men hon var inte där, så vi gick runt och kollade på vår gamla skola bara, mycket förändring xd sen gick vi ner och handlade för hon skulle ha mat sen gick vi hem :)
Får skjuts imorgon av pappa och blir hämtad också, så najs! :)
Om exakt 1 månad är det jullov, wiie! :d



Kom nyss hem

Kom precis hem från Johannamuseet.
Att stå framför alla människor helt ensam var rätt pinsamt xd vi skulle gå upp en och en så skulle en gubbe snacka lite om oss sen skulle vi gå och ställa oss på ett led efter varandra :p Vi skulle stå ensam i typ 2 min o: skit äckligt :p men jaa nu är det över ;) fast på söndag ska lucian krönas på torget i skurup & på fredag får vi veta vem det blir :D (L)


Just när jag skulle vända mig xd





Johannamuseet idag!

Söndag idag och idag ska jag till Johannamuseet utanför Skurup för vi som är med lucian ska "visa upp oss" :p
Vi ska ställa oss på scenen och så ska en person berätta lite om oss och så ska vi gå upp en och en. :)
Annars ska jag inte göra så mycket, har nyss sminkat mig ska bara fixa håret innan vi åker. :d
yesyes, puss & kram! :)(L)



Olagligt söt! :)



beslutsångest

Är rätt sugen på att skaffa näs piercing igen, ett år sen jag tog ut den men de var rätt fint ändå. Beslutsångest :o



Bilden är från sommaren förra året och ser bara cp ut men bjuder på den. Näspiercingen :D

Dagen igår

Lördag idag och ska snart gå ut en runda med Gibson :)
Började 1 igår och det var riktigt skönt att sova länge sen bara slöa :d fast hade lite otur, när jag hade duschat så skulle jag föna håret så när jag startade fönen så släcktes min lampa, sen när jag stängde fönen så lös lampan xD sen funkade fönen i 1 min sen slocknade allt :p så fick gå ner och föna de. När jag skulle äta frukost så skar jag mitt finger så det inte sluta bloa. Smart jag är men annars var dagen ok :) Hade lektion i 1 timme och 10 min sen åkte jag hem igen :P


Fin bild :)

Lucia ikväll

Kommit hem från skolan och allt nu :) eller inte allt, åker halv 7 till lucian fast den börjar halv 8 men mamma kan bara köra mig då så jag och Elin får gå och dryga i skit Skurup sen åker jag med Elins mamma hem :)
Just nu väntar jag på att tiden ska gå så jag kan åka xD men ska fixa mig lite också, håret och sånt :P
Börjar inte från 1 imorgon, riktigt härligt. Har 2 korta lektioner sen hem ;)
har inte så mycket att skriva nu så haajhaj! :)

Sitter i skolan.

Sitter i skolan och slutar om 20 min typ, får gå hem idag men rätt härligt ändå ;)
Blir lucia ikväll och vi ska få jätte stora jackor med oss hem och jag har fixa skjuts hem, annars hade jag fått gå hem med en jätte jacka xD snyggt :)
Skolan är jätte rolig jag menar.. :)

Onsdag!

Onsdag och slutade sent idag men pappa hämtade mig och Elin vid tåget så slapp gå hem :)
Just nu lyssnar jag på musik, skit nice! :D
Slapp matten idag för min lärare var inte där så höll på somna i soffan, hihi lite trött :D På gympan dansade vi lite, skit skoj sen hade vi styrketräning som också är väldigt skoj :)
Snart är det helg, så skönt! :)(L)





Haha fatbooth på bilden! ovanför är orginalet



Kul på lektionen idag:) P.s elin som ritat :d





Med i tidningen!

Tisdag och idag är jag med i tidningen som finns som bild här nedanför :)
Idag har inte något särskilt hänt, bara tråkat mest. Hade inget internet när jag kom hem från skolan för Jessica och tobbe hade gjort något så det fungerade inte -.- men nu har pappa fixat det!
Har gloser tills imorgon som är as jobbigt men kan redan vissa men får hoppa i duschen nu.
Puss (L)



Ser as knäpp ut men tidningen hade tryckt bilden helt fel så den är helt suddig.


Samma med denna bilden, fast här fick vi ögonen dubbla


Outfit idag.

Måndag idag och har nyss duschat. Fotades idag i skurup på ystad allehanda, vi skulle ta gruppfoto som också ska vara med i tidningen.
Ska nog ta en kanelbulle som jessica och tobbe bakat, as gott! :D
hihi btw min outfit idag.







James blunt - Goodbye my lover


Handlat idag

Lördag, vaknade och kollade på lite tv, sen hoppade jag in i duschen. Gick ut med Gibson med Elin och hennes hund så vi gick till solberga men träffade lite folk på vägen, dessutom en ur gullig bebis :D
hihi.. Hade bestämmt med jessica och tobbe att vi skulle åka till Ystad så hade 15 min på mig att komma hem och fixa mig men var en rätt bra bit bort så jag och Gibson sprang över åkern och de tyckte han var jätte skoj men inte jag lika mycket xD Vi blev riktigt blöta så jag fick byta byxor och fixade mig lite sen åkte vi mot tåget. Jag handlade lite men inte så mycket för jag har inte jääätte mycket pengar heller :o



Film


Mysig tröja



Puder & concealer



wiie!

Mamma och pappa har kommit hem och nu kollar jag på idol, har också satt på mig mina lösnaglar som jag bad mig mamma att köpa :D
Vet inte vad jag ska göra i helgen riktigt, hade velat åka någonstans :)





Idag

Fredag idag så skönt :D
Mamma och pappa åkte upp till Småland imorse till farfar och har också varit på ullared så jag sa lite saker till mamma som hon skulle köpa till mig, dom kommer nog hem om några timmar :) wiie :D
Jag, Jessica och tobbe beställde kebab tallrik, så jävla gott :D var nyss ute med Gibson en runda, rätt kallt ute så blev bara några minuter :p
Tog lite foto i skolan för man jobbar ju jätte mycket på matte lektionen :D haha men en tjej i min klass hade jätte mycket parfym så min lärare kunde inte vara där för han är allergisk så vi slapp lärare xD



Klotter av mig och Elin sen vi började skolan xd





Haha hade lite kul med Lukasz xD





haha

Torsdags dag

Idag är det torsdag och redan fredag imorgon, riktigt fort har veckan gått :)
Fick sms från lucian i skolan och helt random sa dom att vi skulle fotas idag, inte alls fixad ellr något, så det blev att gå 3 kvart tidigare från min sista lektion och gå mot tåget så vi kom hem snabbare :) Fixade mig och åt lite sen skjutsade Elins pappa oss till Rydsgård så tog tåget mot Skurup kvart över 4 och det började halv 5 så var där i tid, men när vi kom dit så mötte vi en tant som håller i de och hon sa att det blev ändrat så det blev ingen fotografering, skit jobbigt -.- blir på måndag istället, vi tränade och vi ska träna imorgon igen men jag orkar inte så skiter i det.
Tog tåget och såg mamma på samma tåg så fick skjuts av henne hem, nice! :)



Har man tråkigt på lektionen så har man, mycket snyggt ;)



Happyface? :D


Tjej & kille, fint!


Elin studar bra (Y)




Flumm innan jag åkte!





Outfit

Onsdag

Onsdag idag, pappa körde mig imorse sen hämtade mamma mig efter skolan.
Skolan har varit rätt chill idag, förutom gympan. Dog lite där.. vi hade boxning som jag gillar men det var sjuukt jobbigt! Överlevde och fick sluta tidigare från engelskan så tog ett tidigare tåg hem :)
Just nu lyssnar jag på Veronica Maggio låtar, nice :D




Hahah Elin ritade av mig på lektionen och det blev skit snyggt, sen tog vi fatbooth ;)



Haha fatbooth på Elin





Såg cp ut :)









Gibson

Gibson igår :)







Fotades idag

Har kommit hem nu från Ystad, lite sent sådär men har varit och fotas hos en fotograf för lucian som ska komma i tidningarna och så :)
När vi slutade skolan gick vi till Max och köpte lite mat sen gick vi in på toaletterna och sminkade oss lite. Efter att vi var klara så gick vi till fotografen och plattade håret där. Alla var där förutom 1 så hon får väl fotas en annan dag.
Jag var 2a som skulle fotas och då fick man inte visa tröjan ellr bh bandet så man var tvungen att dra ner allt så man nästan visade allt, haha :D dom som gick förbi måste tycka att vi var helknäppa xD
När det var klart så gick vi mot tåget och då körde Lina mig hem på moppen :)
Gibson är helt galen just nu så får väl ta ovh leka lite med han :) puss (L)

Skola imorgon

Skola imorgon igen men snart julafton och snart kommer snön.. fyfan vill inte tänka på det :( riktigt hemskt!





Gibson blir 5 månader idag!

Var nyss ute med Gibson en sväng så tog lite bilder.
Skulle egentligen varit med en kompis idag men automaterna i Rydsgård är förstörda så det går inte att trycka med kontanter, men ska beställa jojo kort nu så jag kan åka :)
Gibson fyller 5 månader idag, hihi. Så stor han har blivit :D












5 november

Gamla bilder sen förra året




(Y)


Lördag

Lördag idag och idag ska jag inte göra så mycket, ska nog gå en runda med Gibson snart som jag brukar göra varje lördag xd
Igår var jag med en kompis en liten stund och det var mycket trevligt :)
Lovet är slut och skola på måndag igen, så drygt är det -.- men det sägs att vi har gått halva första terminen, ellr något xd jaa något sånt :D och det har gått väldigt fort så hoppas resten av åren också går fort xD
hihi.. hajhaj! :)

Äter pannkakor

Sitter nu och äter pannkakor med fingrarna så är typ as fettig om dom, svin gott btw! lyssnar även på musik och innan de kollade jag på en film som heter: A little bit of heaven. En skit bra film men riktigt sorlig men värd att se.
Blev ingen träning av lucian idag, vet inte varför men det blev så, skönt :d
Ska fortsätta äta mina pannkakor som jag gjorde innan idag, mums :D





LeAnn Rimes - How do i live


Torsdag

Torsdag idag och träffade en kompis igår, vi såg filmen: johnny english reborn, den var faktiskt jätte bra och lite rolig ibland :) Efter bion gick vi på gågatan och sen satte oss vid tåget och snackade en stund.
Fick nyss mitt skal till mobilen som jag beställde i förrigår, det var jätte fint och rätt mjukt :d jätte nöjd!
Träffade Elin för en stund sen, vi snackade lite och hon hade köpt en sak till mig, jätte gulligt och den var super söt :D Tack (L)








Good luck chuck

Idag har jag varit ensam hemma, har inte gjort så mycket, varit ute med Gibson och lekt mest med han.
Nu tänkte jag starta en film som heter Good luck chuck, den är helt ok :)
Längtar till imorgon, ska på bio med en kompis :D
Men nu ska jag starta filmen, wiie puss! (L)





RSS 2.0