Ni behöver inte läsa men en dag i Ystad med Elin.

Kom hem från Ystad nyss och sitter här & äter godis och dricker coca! :)
Fyfan vilken dag asså!
Började dagen i skolan och slutade innan 1 för vi hade ingen engelska, vet inte varför :s
Så vi gick till Mitticity för att handla ett linne som var skit snyggt och Elin handlade lika dant :)
Vi gick till tåget men missade det så vi gick till ett Café och köpte kaka & satt och åt det :) Sen hoppade vi på tåget när det kom.
Vi kom till Ystad och gick till Max för att gå på toa XD sen gick vi in på H&M, jag handlade 1 linne till, en BH och en skjorta. Vi gick till JC, chrisspa och in på hemmakväll så jag handlade en energi dricka och Elin handlade en film :)
När vi var klara så gick vi in på Max och beställde mat ;p SJÄLVKLART ser vi 2 fjortisar som glor hela tiden, viskar och sånt :s Dom såg jävligt roliga ut så vi skratta bara åt dom ;p kan INTE hjälpas!
Sen går vi till H&M igen för att Elin skulle handla mer saker, sen går vi in på max igen för att handla en lyxmousse men fick milk shake XD haha ja det dög de med :) Såklart så sitter fjortisarna kvar men dom blev fler och fler :s Dom blev från 2 till 6 st fjortisar. Den ena fjortisen skriker ut ur hela Max och frågar om vi vill något XD Elin svarar: Ni är så fula. HAHAHAH Sen några minuter senare så kommer dom fram och kaxar emot :s Dom frågar hur gamla vi var och Elin sa att vi var 17 år och dom trodde på det :p så jävla kul!
Vi var tvugna att gå mot tåget för vi hade bara 10 min kvar ungefär. När vi börjat gå en bit så följer 2 fjortisar efter och skriker och sånt :s Vi stannar mitt i allt och hon ena låtsas snacka i tele för att dom också skulle stanna. så vi gick om dom och dom fortsätter följa efter oss. Sen kommer alla och bara springer efter :s hur moget är det igentligen?! Dom skriker typ att vi ska stanna och sen börjar dom sparka och dra bak Elin :s Hon ena håller fast i Elin och hon säger: Du bråkar med helt fel person. och det stämmer :o Elin hade lätt kunnat slå dom, så hon tjejen bara släpper Elin :p så feg!  Vi börjar gå och dom fortsätter skrika, vi trycker biljett och dom frågar hela tiden var vi bor men de kan dom skita i! Sen hoppar vi på tåget och sätter oss i tysta kuppén men såklart kommer dom in och ska börja skrika där, dom skämmer bara ut sig seriöst! Sen ska dom spotta men missar, Elin tar fast i hon andra och spottar henne i bakhuvudet XD
fyfan vilken dag & fjortisar kan bara gå & dö för dom har fan inget liv!

Visar imorgon vad jag har köpt idag :) tack för mig!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hahahah att dom kan , detta får vi göra om ;)<3

2011-01-14 @ 18:45:58
URL: http://elinsvanebjar.webblogg.se/
Postat av: Sofia Persson

hahah som fan att vi ska ;)<3

2011-01-14 @ 20:49:37
Postat av: Malm

HAHHHAHAHHA, nästa gång måste jag fan med xD<3

2011-01-14 @ 23:50:22
URL: http://mariemalm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0